4-2
3 september, 00:00
PSV O14 logo
PEC Zwolle O14 logo

In de eerste tien minuten van de wedstrijd waren beide teams nog aan het aftasten. De eerste mogelijkheden voor PSV om te scoren waren na tien minuten. Twee corners direct na elkaar zorgden voor gevaar voor het doel van PEC maar er werd niet gescoord. De eerste kans voor de bezoekers werd wel direct benut. In de 16e minuut leidde onnodig balverlies van PSV op de helft van PEC tot een snelle counter waardoor PEC de 0-1 aantekende. Enkele minuten later probeerde PSV al iets terug te doen. Na een mooie aanval werd de voorzet door de keeper van PEC nog net onderschept. In de 25e minuut kwam dan toch de gelijkmaker. Een diepe bal van Martijn werd door Milan van de Riet via de keeper binnen geschoten, 1-1. Vlak voor rust kwam PSV op voorsprong. Nu was het Gioele die met een diepe bal Milan wegstuurde. Milan kwam wederom alleen voor de keeper en schoot de 2-1 binnen. Dit was ook de ruststand.

PSV begon sterk aan de tweede helft en na drie minuten werd de voorsprong verder uitgebreid. Een voorzet van Ruben werd in eerste instantie door een verdediger van PEC weggewerkt maar in de rebound schoot Dyon de 3-1 binnen. PSV was daarna agressiever en speelde de bal sneller rond. Toch kreeg ook PEC enkele kansen om te scoren. Een strak genomen vrije trap van ruim 20 meter ging via de bovenkant van de lat over en twee minuten later ging een schot van PEC tegen de paal. In de tegenaanval stuurde Jesse Milan weg die in de verre hoek de 4-1 binnenschoot. PSV bleef daarna op zoek naar een doelpunt maar het was PEC die in de 57e minuut scoorde. Uit een corner kon een vrijstaande speler van PEC ongestoord inkoppen, 4-2. In de laatste fase van de wedstrijd kregen beide teams kansen al waren de beste kansen voor PEC. In de voorlaatste minuut was PEC wel heel dicht bij de aansluitingstreffer maar de bal ging tegen de paal zodat de eindstand 4-2 werd.

Gadellaa (Janssen), Van den Berk, Arts (Van de Riet), Fonville, Giebels, Teunen, De Mol, Zuijderwijk (Vossen), Dorenbosch (Zuijderwijk), Nassoh, Nicolaas (Achenteh).