1-1
3 september, 00:00
SC Heerenveen B1 logo
PSV B1 logo

PSV B1 begon sterk aan de wedstrijd en kwam in de 8e minuut op een 0-1 voorsprong. Dante veroverde de bal op het middenveld en speelde de bal naar Dani. Dani gaf een perfecte pass op de dieplopende Martijn. Met een goede aanname stond hij vrij voor de keeper en scoorde de 0-1.
    PSV was sterker dan Heerenveen in de 1e helft en creëerde een handvol kansen maar het vizier stond niet op scherp. De ruststand was 0-1.

In de 2e helft werd Heerenveen iets sterker maar de beste kansen waren voor PSV. Helaas bleef de 0-2 uit. In de 68e minuut scoorde Heerenveen de gelijkmaker. Na de gelijkmaker creëerde PSV nog 2 zeer goede kansen maar er werd niet meer gescoord.

Zaterdag volgt er weer een uitwedstrijd. Deze keer tegen ADO Den Haag.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Philippe Rommens, Gokhan Kardes, Marco Weymans, Dante Rigo, Steven Bergwijn, Ramon Pascal Lundqvist (Matthias Verreth), Martijn Berden (Joey Konings), Dani van der Moot, Lennerd Daneels (Sam Lammers)