3 maart, 00:00
PSV A1 logo
Willem II/RKC A1 logo

A1 REDDE HET NIET TEGEN WILLEM II.

PSV A1 slaagde er niet in de wedstrijd tegen Willem II/RKC A1 winnend af te sluiten.
    Aanvankelijk zette de ploeg voldoende druk om de score te openen. Dat gebeurde in de negende minuut toen Elvio van Overbeek de score opende na een voorzet van Geraldo Alberto Antonio.
    Het antwoord van Willem II liet niet lang op zich wachten. Na twintig minuten belandde een vrije trap van Willem II in het doel.
    PSV creëerde wel een aantal kansen maar maakte die niet af.
    Ook in de tweede helft kon PSV de wedstrijd niet naar zich toe trekken.

Laat in de tweede helft moest de thuisploeg toch het hoof buigen toen, een misverstand en niet ingrijpen van de verdediging de 1-2 opleverde.
    De resterende tijd was PSV wel gevaarlijk maar kwam het niet meer tot scoren.

PSV: Eric Verstappen, Joshua Brenet, Riechedly Bazoer (82 Anthony van den Hurk), Jorrit Hendrix, Wouter Soomer, Thomas Horsten, Elvio van Overbeek (61 Moussa Sanoh), Tufan Özbozkurt, Ruben Bentancourt, Mohamed Rayhi (74 Farshad Noor)en Geraldo Alberto Antonio (75 Zakaria Bakkali).
    Mathijs Branderhorst, Clemens Rijnvos, Luuk Hultermans, Maxim Deckers, Berry Sonnenschein, Michéle Meerburg, Gideon Pieschel (78 Mohamed Nikbakht), Hafid Salhi, Adikalie Kamara, Desley Ubbink (85 Simon van Zeelst) en Jasper de Wit (78 Can Kiran).