2 november, 00:00
Best Vooruit F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag weer een uitwedstrijd voor de F2, nu bij Best Vooruit F1.
    We starten met 8 spelers tegen Best Vooruit F1, waar we om 09.15 uur gaan starten aan de wedstrijd.
    Het begin van de wedstrijd was erg gehaast, we maakten het veld super klein en veel inspeelpasses waren niet goed waardoor we veel balverlies leden.
    We maakten na een aanval waarbij we goed samenspeelden de 0-1. En snel erna uit een vrije trap via Tijn de 0-2.
    En de fase erna was erg rommelig, waarbij we super veel moeite hadden om makkelijk te kiezen en daardoor veel balverlies hadden.
    Best Vooruit scoorden de 1-2 omdat we met teveel spelers aan het aanvallen waren en we even niet op de tegenstander letten.
    Deze stand was met de rust nog steeds.

In de rust wat water gedronken, kort gekletst over wat dingen uit de 1e helft en afgesproken om het veld super groot te maken en nog meer samen te spelen.
    Dit ging wel wat beter maar nog steeds erg moeizaam, in plaats daarvan gingen spelers lopen met de bal en maakten soms verkeerde keuzes. Toch kregen we in deze fase genoeg kansen om meer doelpunten te maken. In het laatste gedeelte van de wedstrijd waren de hoogtepunten de 1-3, waarbij we na een super mooie aanval de bal goed binnen schoten via Emir en de 1-4 uit een indraaiende corner. Laatste paar minuten geen doelpunten meer, na de 1-5 van Eus, dit was ook de eindstand.
    Volgende week moet F2 weer een uitwedstrijd spelen,de 3e op rij, tegen Brabantia F1.

Harm Sigmans, Michon Roelofs, Eus Waayers, Reda el Meliani, Tijn Vergeldt, Mathijs Marschalk, Emir Bars en Rayan Sttaty.