Willem II / RKC B1 logo
PSV B1 logo

Lokatie: Sportpark Mandemakers, Akkerlaan 2, Waalwijk (RKC)
    1e Helft

PSV B1 begint zeer goed aan de wedstrijd. Augustine Loof en Suentley Alberto zijn in de opbouw van achteruit bepalend.
    Op het middenveld komt PSV met verzorgd voetbal meerdere keren op de helft van Willem2. Vanuit de flanken zijn het de buitenspelers Ryan Hiwat en Junior Dos Santos dreigend met individuele acties. Dani van der Moot functioneert goed als aanspeelpunt en waar mogelijk is hij erg dreigend. Vanuit een corner scoort Dani de 0-1. PSV komt zeer verdiend op voorsprong. In de eindfase van de 1e helft worden er nog enkele kansen gemist waardoor het maar 0-1 met de rust.

2e Helft

Willem2 speelt hier alleen maar met de lange bal richting de centrum spits. Het wordt hierdoor een wedstrijd met veel duels. Dit kost onze spelers enorm veel energie. Aangezien wij niet in staat zijn om de lange te voorkomen blijven we in de duel spelen. Op sommige momenten is het Taoufiq en Kenneth die er goed uitkomen en de spitsen weten te bedienen. Ryan, Dani en Junior blijven dreigend.
    PSV wint deze wedstrijd zeer terecht, 3 punten erbij.