8-1
2 maart, 00:00
PSV F2 logo
RKVVO E3 logo

Na de goede overwinning van vorige week moesten de mannen van de F2 vandaag aantreden tegen RKVVO E3.
    PSV begon wederom zeer sterk en stond binnen 4 minuten met 2-0 voor door twee goals van Sven. Ondanks dat PSV goed speelde, en geen kansen weg gaf, maakte RKVVO even later de 2-1.
    Al vrij snel werd de stand 4-1 door goals van Julian en Jaivy, dit was ook de ruststand.
    In de tweede helft denderde de PSV-trein voort en zorgde Sven en Rik voor een 6-1 stand. Het slotakkoord was voor de jarige Sven, die voor PSV het 7e en 8e doelpunt maakte, dit betekende voor hem zelf de 4e en 5e goal van de dag.
    Gefeliciteerd mannen met een prachtige 8-1 overwinning, en volgende week wacht RKSV Nuenen op ons!