1-7
2 maart, 00:00
Nuenen E1 logo
PSV E1 logo

Vandaag de belangrijke uitwedstrijd tegen Nuenen die ons de baas waren in de eerste wedstrijd. PSV had daarom wat recht te zetten. Met een hele goede reeks in de benen en vol zelfvertrouwen vertrok de E1 naar Nuenen. In de beginfase speelden beide partijen nog afwachtend. Na vijf minuten kon Jesse vanaf links op volle snelheid doorbreken en wist met een voorzet Joep vrij voor open goal te zetten. Met een intikkertje kwam PSV op voorsprong 0-1. Kort daarop kregen Dylan en Jesper allebei een goede kans om te scoren. Helaas gingen beide mogelijkheden net naast. Na ruim 10 minuten kon Jesse scoren met een laag afstandsschot 0-2. Nuenen dat overigens goed bleef mee voetballen kon niet echt gevaarlijk worden want de verdediging van PSV stond vandaag als een huis. Kort voor rust wist PSV nog twee keer te scoren. Op aangeven van Nassim noteerde Joep de 0-3 en uit een een-tweetje van Tim en Jesse wist Tim te scoren 0-4. Met deze riante voorsprong ging PSV de rust in.

Ruststand 0 - 4.

Ook na de rust bleef het positiespel van PSV top. Op aangeven van Nassim kon Jesse de 0-5 inschieten. Kort na deze treffer deed Nuenen wat terug. Na balverlies op het middenveld kwam de bal bij de spits van Nuenen die met een droge en harde schuiver onze keeper kansloos liet 1-5. Ondanks deze tegentreffer ging PSV gewoon door met goed voetbal. Met een prachtpass van Joep werd Nassim vrij voor de keeper gezet die met een geplaatste schuiver de bal in het doel werkte 1-6. Nassim bepaalde ook de eindstand op aangeven van Tim 1-7.

PSV heeft vandaag fantastisch voetbal laten zien. Iedereen was onder de indruk van het getoonde spel. Daarnaast hebben jullie elkaar geholpen in situaties die daar om vroegen. Klasse gedaan en complimenten aan iedereen. Een verdiende overwinning voor PSV.

0-1 Joep van den Berk (5)
    0-2 Jesse Giebels (12)
    0-3 Joep van den Berk (22)
    0-4 Tim van Riel (24)
    0-5 Jesse Giebels (28)