RJO / FE Feyenoord B1 logo
PSV B1 logo

Lokatie: Varkenoord
    PSV begint erg goed aan de wedstrijd met een verzorgd opbouw van achteruit.
    Meerdere keren weten de 3 middenvelders zich vrij te spelen en de spitsen te bedienen, zo komt er in de beginfase enkel kansen voor PSV.
    Feyenoord word totaal overklast en is niet in staat om dit PSV af te stoppen. In de 12e minuut valt de 0-1 gescoord door Tristan Berghuis.
    Het goede aanval spel van PSV zet zich voort en na een goede voorzet van Ryan Hiwat scoort Dani van der Moot de 0-2.
    Dit is tevens ook de ruststand.
    In de 2e helft komt Feyenoord erg fel uit de kleedkamer en zet in zijn veldbezetting alles 1x1.
    PSV is niet meer in staat om vanuit een opbouw te spelen en verliest op het middenveld ook alle duels en de afvallende bal.
    Feyenoord scoort in de 50e minuut de 1-2 en krijgt erg veel vertrouwen. In de 60e minuut valt de 2-2.
    In de laatste 10 minuten van de wedstrijd lijkt PSV toch nog te kunnen aanvallen via Taoufiq Nassiri en Kenneth Paal komen er toch nog wat kansjes.
    In de 79e minuut schiet Toufiq Nassiri nog een bal op de lat waarbij het even leek of PSV toch nog de 3 punten zou meenemen.

Eind stand 2-2