2-2
1 december, 00:00
PSV E1 logo
WODAN E1 logo

Vandaag stond de eerste return op het programma tegen Wodan. Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op. Na een inschattingsfout van onze verdediging kon de spits van Wodan vrij onze keeper opzoeken en trefzeker inschieten 0-1. In de eerste helft creëerde PSV geen enkele uitgespeelde mogelijkheid. Onze passing was onzuiver, we speelden zonder vertrouwen en het tempo was veel te laag. Over het verloop van de eerste helft zijn we dan ook zeer teleurgesteld.

Ruststand 0-1.

Ook na de rust begon PSV zoals het de eerste helft speelde. Niet goed dus. Binnen vijf minuten werd het 0-2 uit een fraai afstandsschot. Na 35 minuten spelen liep het even goed bij PSV waardoor we twee keer konden scoren. Uit een mooie combinatie kon Joey afwerken op aangeven van Mats 1-2. Een minuut later kwam PSV langszij. Uit een hoekschop van Gioele wist Martijn de bal in het doel te werken 2-2. Na deze korte opleving viel PSV helaas weer terug in het patroon van de eerste helft. Hierdoor bleef de 2-2 op het scorebord staan. In de laatste minuut kreeg PSV nog bijna de overwinning, echter de bal werd door Wodan net op tijd van de lijn gehaald. Deze overwinning zou overigens niet terecht zijn geweest.

PSV heeft in de tweede helft veerkracht getoond door de achterstand weg te poetsen. Complimenten daarvoor. Over het verloop van de wedstrijd en de wijze waarop we gespeeld hebben zijn wij helaas teleurgesteld. Volgende week moet het beter.

Doelpunten: 0-1 (9)