6-3
1 mei, 00:00
Reusel Sport E1 logo
PSV E1 logo

Vandaag stond alweer de laatste competitiewedstrijd op het programma. Nadat enkele weken geleden al duidelijk werd dat de E van PSV kampioen zou worden, ging het vandaag om welk team met die eer ging strijken. Voor de tegenstander Reusel Sport stond er, behalve prestige, niets meer op het spel.
    Op een moeilijk bespeelbaar veld, lag het initiatief vanaf de aftrap bij de bezoekers. Wat in de vierde minuut resulteerde in een 0-1 voorsprong. Een op links opgezette aanval via Niels en Gregory, werd goed op waarde geschat door Bryan. Met een mooie voetbeweging verraste hij de keeper in de korte hoek (0-1). Ook de volgende kansen waren voor PSV. Eerst mocht Gregory nog vrij uithalen. Helaas voor hem ging de bal aan de verkeerde kant van de paal. Daarna was het de beurt, op aangeven van Yassin, aan Brayn. Maar ook zijn schot trof geen doel. Langzaam maar zeker schudde Reusel Sport het ontzag van zich af en zocht meer en meer de aanval. In de 10e minuut moest Pepijn redding breng op een schot uit de tweede lijn. Aan de andere kant probeerde Tijn het ook van afstand. Zijn poging schampte de bovenkant van de lat. Vijf minuten voor rust viel uiteindelijk toch de verdiende gelijkmaker. Een lange bal op de diepe spits van Reusel Sport werd goed door hem aangenomen en in het doel van PSV geschoten (1-1). Vanaf de aftrap probeerde Arne met een individuele aktie de verdediging van Reusel Sport te verrassen. Jammer genoeg ging de bal voorlangs het doel.
    De gastheren hadden een droomstart na rust. Binnen twee minuten stond het 2-1 op het scorebord. Een vlijmscherpe counter werd doeltreffend afgerond (2-1). In een tijdsbestek van tien minuten wist Reusel Sport de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Met opnieuw twee counters en een vrije trap wisten ze zelfs de score naar 5-1 uit te breiden. In de 43ste minuut konden de bezoekers iets terug doen. Een mooie pass van Tijn vond Sem die de achterstand verkleinde naar 5-2. In een alles of niets poging van PSV, werd het uiteindelijk niets. Wederom wist Reusel Sport de voorsprong uit te bouwen naar 6-2. Vlak voor tijd wist Sem de score iets draaglijker te maken. Een schot van Gregory kwam terug van de lat, waarna Sem hem in het doel wist te werken (6-3).
    Zo werd het uiteindelijk geen passend slot voor een mooie competitie.