PSV F2 logo

Vandaag dan de hervatting van de competitie voor F2, een uitwedstrijd,
    tegen SBC F1.

We starten met 8 spelers, na het omkleden onder leiding van de grappen van Michon en een warming up waren we klaar om 09.00 uur te starten voor de aftrap.
    Het was vandaag erg slecht weer met regen en een harde wind, dit was misschien wel de grootste tegenstander vandaag omdat het lang geleden was dat het zo slecht weer was met een wedstrijd. In het eerste gedeelte van de wedstrijd was het dus erg wennen; aan de wind, gladde veld en regen en daarnaast natuurlijk SBC F1 die goed hun best deden om fel te verdedigen.
    Daardoor was het voetbal ook heel rommelig en slordig in deze fase. Na een minuut of 10 komen we na een goede aanval, actie Mathijs op 1-0 via Eus. Snel erna was het 2-0 en kregen we iets meer ruimte om acties te maken die ook lukte. Tot aan de rust hebben we na de 2-0 een stuk beter gespeeld en lukte het om ook 3 en 4-0 te maken.

In de rust wat water gedronken, over de wind gehad, het samenspelen, acties, maar ook over de gehaaste acties waardoor het soms slordig werd.
    In de 2e helft schuin de wind tegen, was weer wat anders en erg wennen de eerste minuten. Na een minuut of 5 in de 2e helft maken we 5-0 en vanaf dat moment hebben we lekker gespeeld en hadden we wat pech in doelpunten maken doordat we soms verkeerde keuzes maakten, wel uiteindelijk een 1-10 uitslag. Een mooie uitslag ondanks het slechte weer.