2-1
1 februari, 00:00
Roda JC U10 C logo
PSV E2 logo

PSV E2 begon erg goed aan de wedstrijd en het creƫerde al vroeg enkele goede kansen. In de eerste helft kregen Niek, Chahid, Emir en Matteo enkele grote kansen. Helaas wilde de bal er maar niet in. Ook in de tweede helft kreeg PSV enorm veel kansen om op voorsprong te komen, maar verzuimde het de kansen af te maken. Het was moeilijk voor het team om door de Limburgse muur te komen.

Gelukkig kwam PSV dan toch op voorsprong! Niek schoot van afstand vernietigend hard de bal in het doel: 0-1. Ook daarna kreeg PSV genoeg kansen om het klusje te klaren, maar ook deze kansen werden niet afgemaakt. De wedstrijd werd beslist in de laatste 10 minuten, dit pakte helaas verkeerd uit voor PSV. Bij twee vrije trappen voor Roda werd Lucas meerdere malen gehinderd door spelers van Roda. Hierdoor kon Roda tweemaal scoren en wist het de wedstrijd te winnen van PSV.

Uit deze wedstrijd kan het team weer veel leermomenten halen en daar gaat het om. Op naar de volgende wedstrijd, uit bij VVV Venlo!