PSV Museum

PSV Museum

Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.

Bestel nu

Reis door de clubhistorie! Maak kennis met de oude helden zoals Jan van Beveren en sambavoetballer Romário. Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.

Met een touchscreen wereldbol vol bijzondere plaatsen een periscoop waarmee je een kijkje in het stadion kunt nemen en het Phoxy Stadion waar een balletje getrapt kan worden is het PSV Museum ook voor kinderen een ware belevenis!

Bezoek het PSV Museum

Aanvullende informatie

Entreeprijzen PSV Museum Ledenprijs *
Volwassenen € 7,50 € 6,75
Kind 4 t/m 14 jaar € 5,00 € 4,50
Kind 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis

* Ben je lid van de PSV FANclub of de Supportersvereniging PSV? Log tijdens het bestelproces in met je Mijn PSV-account, de korting wordt dan automatisch verrekend.

Maandag: 12:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Op wedstrijddagen (m.u.v. zondag) is het PSV Museum tot 2 uur voor de wedstrijd geopend. Wij adviseren bezoekers uiterlijk een uur voor sluitingstijd het museum te betreden.

Een bezoek aan het PSV Museum is uit te breiden met deelname aan de PSV Stadiontour. Voor meer informatie klik hierr. Bij de PSV Stadiontour zit een ticket voor het PSV Museum inbegrepen. 
Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.
PSV houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Klik hier om te zien welke dat zijn. Het programma is altijd onder voorbehoud en afhankelijk van de dan geldende maatregelen rondom het Coronavirus.

Bestel nu je ticket(s)

Museum

PSV Museum

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 5

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.