PSV-partner GoodHabitz opent leerplatform

Artikel
PSV-partner GoodHabitz opent leerplatform

De 140 online trainingen van PSV-partner GoodHabitz zijn vanaf vandaag 30 dagen toegankelijk. Het Eindhovense bedrijf sluit zich met dit genereuze gebaar aan bij het online #PSVWeStandTogether-platform. “In deze tijd moet iedereen elkaar helpen. Daarom dragen wij als (opleidings)partner van PSV natuurlijk ook graag ons steentje bij”, aldus directeur Nederland Milan Hofmans van GoodHabitz.

Breed pakket
De online opleiders bieden met hun brede pakket aan trainingen een uitkomst voor mensen die als gevolg van de Coronacrisis zonder werk of met minder werk dan gebruikelijk thuis zitten. “Normaal is ons aanbod enkel beschikbaar voor bedrijven”, vervolgt Hofmans. “We maken nu voor PSV eenmalig de uitzondering om ons proefabonnement open te stellen voor individuen én te verlengen tot dertig dagen. De fans en volgers van PSV kunnen zich gedurende deze periode thuis blijven ontwikkelen.”

Uniek aanbod
Commercieel directeur Frans Janssen van PSV spreekt van een uniek aanbod. “GoodHabitz is een zeer gerenommeerd bedrijf dat zich internationaal bewezen heeft als expert op het gebied van online trainingen”, duidt Janssen de kwaliteitsstandaard van GoodHabitz. “Dat zij hun cursussen nu voor een flinke periode beschikbaar maken voor onze achterban en alle anderen die noodgedwongen thuis zitten, dat is echt fantastisch. Op deze manier kunnen mensen in een lastige, moeilijke situatie toch nog iets positiefs ondernemen. Het uitbreiden van je kennis is iets waar je altijd iets aan hebt. Ik ben er trots op dat we dit kunnen toevoegen aan het platform dat we samen met de Brainport Eindhoven-partners hebben opgezet.”

Benieuwd naar de trainingen? Klik hier