Benefietshirts PSV voor Rode Kruis

Artikel
Benefietshirts PSV voor Rode Kruis

In samenwerking met het Rode Kruis heeft PSV speciale benefietshirts laten maken. Deze limited edition van het huidige thuis- uit en derde shirt zijn in beperkte oplage geproduceerd en worden verkocht ten behoeve van het COVID-19 hulpaanbod van het Rode Kruis in Zuidoost-Brabant.

Wens vanuit organisatie 
“Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland en de daaropvolgende intelligente lockdown is PSV vanuit het #PSVWeStandTogether platform actief om, in samenwerking met haar partners, de achterban te vermaken te inspireren en te activeren”, legt Frans Janssen, commercieel directeur van PSV uit. “Binnen de organisatie leefde daarnaast ook de wens iets substantieels bij te kunnen bijdragen. Daarop is het idee van deze unieke en exclusieve PSV-shirts ontstaan.”

Samen
In navolging van vele activiteiten die PSV de afgelopen maanden gedurende de coronacrisis via het platform aanbood, is nu een bijzonder exemplaar van de shirts van dit seizoen te verkrijgen. In beperkte oplage hebben het thuisshirt, het uitshirt en de third kit in plaats van Metropoolregio Brainport Eindhoven, ‘Eendracht maakt macht’ op de borst. “Daarmee willen we uitdragen dat we als club, supporters en maatschappij samen onze schouders eronder zetten in deze moeilijke tijd”, aldus Janssen.

“Als Rode Kruis hebben we een breed pakket COVID-19 hulpaanbod", valt Ellen Diederen, Vrijwilligersmanager Rode Kruis Brabant-Zuidoost Janssen bij. "We zijn ontzettend blij met deze actie van PSV, waarmee onze activiteiten in Brabant Zuidoost ondersteund worden.”

Verkrijgbaar 
Vanaf vrijdag 15 mei is het shirt verkrijgbaar in zowel de FANstore in het Philips Stadion als online via PSVFANstore.nl. De shirts kosten € 85,- per stuk en de winst die de club normaal gesproken op een shirt zou maken komt in zijn geheel ten behoeve aan het Rode Kruis. Omdat we ernaar streven een zo groot mogelijk bedrag op te halen, gelden kortingscodes niet voor de aankoop van één van deze unieke shirts. Klik op onderstaande button om een exemplaar te bestellen.

Bestel een uniek shirt