sla over
Afbeelding
Phoxy - Evenementen 3-6
Afbeelding
Phoxy - Evenementen 3-6
Afbeelding
Phoxy - Evenementen 3-6

Leden van de Phoxy Club worden jaarlijks uitgenodigd voor een uniek evenement met leeftijdgenoten. De evenementen sluiten aan bij de leeftijd van het kind en deelname is een gratis onderdeel van het lidmaatschap.

Phoxy Mini Club (3 jaar)
Knutselen, dansen, schminken en voetballen. Dit zijn een paar van de vele activiteiten die leden kunnen doen tijdens de Phoxy Mini Club in het Philips Stadion. En dat allemaal samen met clubmascotte Phoxy. De Phoxy Mini Club vindt jaarlijks plaats in maart. Bekijk hier het verslag van afgelopen editie.

Phoxy Stadiontour (4 jaar) 
Tijdens de Phoxy Stadiontour krijgen de leden de mooiste plekken van het Philips Stadion te zien, heel bijzonder! Zo mogen leden een kijkje nemen in de kleedkamer en plaatsnemen in de dug-out stoelen. En op al die plekken mogen leuke opdrachten uitgevoerd worden. De Phoxy Stadiontour vindt jaarlijks plaats in maart.

Eerste PSV Voetbaltraining (5 jaar)
Leden die vijf jaar oud zijn, worden uitgenodigd voor een eerste PSV Voetbaltraining. De training vindt plaats op dezelfde trainingsvelden waar veel PSV-spelers groot zijn geworden: De Herdgang. Hier leren leden hun eerste voetbalkunsten en uiteraard is Phoxy er ook bij. De eerste voetbaltraining vindt jaarlijks plaats in juni. Bekijk hier de video van afgelopen editie.

Wedstrijdbezoek (6 jaar)
Zesjarige leden ontvangen twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van PSV in het Philips Stadion. Vanaf de Family Corner zien leden, voor sommigen misschien wel voor het eerst, de spelers van PSV schitteren op het veld. Nog voor leden zeven jaar worden, ontvangen zij een uitnodiging voor een wedstrijdbezoek.