Organisatie

Na de oprichting in juli 2012 is de vrouwentak vanaf juli 2015 geĆÆmplementeerd als volwaardig onderdeel van PSV. PSV Vrouwen valt vanaf dat moment officieel onder de voetbaltak van PSV en heeft haar thuisbasis op sportcomplex De Herdgang.

De heer Peter Fossen heeft als PSV-directielid het vrouwenvoetbal sinds de oprichting onder zijn leiding. Oud-prof Sandra Doreleijers is in 2017 - 2018 aangesteld als manager vrouwenvoetbal binnen PSV. Doreleijers is verantwoordelijk voor het technisch beleid en werkt daarin nauw samen met de hoofdcoach Sander Luiten. Luiten wordt tijdens trainingen en wedstrijden ondersteund door assistent-trainers Ovidiu Stinga, Stephan Wijlaars, keeperstrainer Damian Ranzijn, fysieke staf Nick Dontje en teammanager Stefan Vingerhoets. Kim van Lokven verzorgt de marketing, media- en communicatie rondom het team.

Vanuit de medisch partners Topsupport en het Sint-Anna Ziekenhuis is Suzanne Huurman aangesteld als teamarts bij PSV Vrouwen, Jong PSV en de jeugdopleiding. Huurman wordt in de dagelijkse routine ondersteund door de vaste fysiotherapeute Renee Harkx.