Spandoekenactie PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

De FANclub organiseert met PSV Vrouwen een leuke actie om PSV vanuit huis aan te moedigen met een zelfgemaakt spandoek voor het topduel tegen Ajax op woensdag 17 maart. Je vindt hier de belangrijkste informatie op een rijtje!

Knutsel mee!
Zoek thuis een oud laken of doek om een mooi spandoek mee te knutselen met stiften, verf etc. Als je geen laken of doek in huis hebt, is stevig karton een goed alternatief. Knutsel een spandoek van maximaal 1 meter hoog bij 2 meter breed voor PSV Vrouwen. Jouw spandoek mag natuurlijk ook kleiner zijn. Bij het ophangen van de spandoeken wordt rekening gehouden met de weeromstandigheden (regen) voor de locatie op PSV Campus De Herdgang.


Termijn spandoekenactie
De actie loopt vanaf 26 januari tot en met 15 maart. UPDATE: De actie is verlengd in verband met de afgelasting van PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen op 14 februari. Je kunt jouw spandoek insturen tot en met 15 maart.

Gratis opsturen

Je kunt jouw spandoek gratis (zonder postzegel) per post opsturen naar het onderstaande adres met het antwoordnummer:
PSV
t.a.v. spandoekenactie PSV Vrouwen
Antwoordnummer 10581
5600 WB EINDHOVEN

LET OP:
Vergeet niet jouw naam, leeftijd en e-mailadres/telefoonnummer met het spandoek mee te sturen. Geef ook aan of je wel of niet lid bent van de Phoxy Club/FC PSV.

P
rijzen
Uit alle inzendingen kiezen Phoxy en PSV Vrouwen het mooiste spandoek. Het mooiste spandoek wint een bezoek van twee speelsters en mascotte Phoxy (zodra het weer mogelijk is) bij de klas of het (sport)team. Leden van de FANclub maken nog kans op een extra prijs. Onder de deelnemende leden wordt een gesigneerde wedstrijdbal verloot. De winnaars ontvangen, zodra de nieuwe inhaaldatum van het duel bekend is, in die week persoonlijk bericht. Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd.