Zomerstop voor PSV Vrouwen

Artikel
Zomerstop voor PSV Vrouwen

Het vrouwenteam van PSV gaat vanaf vrijdag 15 juni de zomerstop in, waarin de jeugdinternationals zich richten op de voorbereidingen met Oranje O19 en O20. Begin augustus worden de trainingen met de nieuwe spelersgroep herpakt.

Het team heeft na de bekerfinale in een kleine groep en ontspannen sfeer toegewerkt naar de zomerstop. De speelsters hebben donderdag 14 juni hun laatste voetbalactiviteit op de club waarna ze uitvliegen voor vakantie. In augustus start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor de geselecteerde jeugdinternationals zal de voorbereiding er anders uitzien wegens de eindtoernooien met Oranje O19 en O20. De definitieve selectie voor de Oranje-teams, waarvoor zes PSV’ers in de voorlopige selectie zijn opgenomen, wordt later deze maand bekend gemaakt. 

Nieuwe gezichten spelersgroep
PSV Vrouwen start in augustus met een nieuwe spelersgroep en kent tot nu toe zeven nieuwkomers, Eli Sarasola (Ajax), Rachel Cuschieri (RSC Anderlecht), Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle), Katja Snoeijs (VV Alkmaar), Kayleigh van Dooren, Janou Levels en Naomi Pattiwael (CTO Eindhoven). Voor de groep staat ook een nieuw gezicht, coach Sander Luiten die overkomt van Excelsior Barendrecht/KNVB.