Verkoopinformatie TOTO KNVB Bekerfinale bekend

Artikel
Verkoopinformatie TOTO KNVB Bekerfinale bekend

Op zaterdag 5 juni speelt PSV Vrouwen de landelijke bekerfinale tegen ADO Den Haag Vrouwen met beperkt publiek. Het is voor PSV Vrouwen de vierde bekerfinale in haar historie. De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in het Yanmar Stadion te Almere.

Voorrangsverkoop
In totaal zijn er 800 supporters welkom bij de bekerfinale, waarbij de tickets evenredig zijn verdeeld onder de finalisten. Gezien deze beperkte beschikbaarheid werkt PSV met een voorrangsverkoop. Supporters met een ticket voor aanstaand stadionduel tegen FC Twente Vrouwen én een actief PSV-lidmaatschap, komen als eerste in aanmerking voor een ticket voor de bekerfinale in Almere.

De voorrangsverkoop start  aanstaande maandag 31 mei om 09.00 uur. Supporters ontvangen dit weekend per e-mail persoonlijk bericht over de kaartverkoop. Per supporter kunnen maximaal twee tickets worden afgenomen. De tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk. Voor de beschikbare tickets geldt op=op.

Toetsen voor Toegang verplicht
De TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen maakt deel uit van de pilot Testen voor Toegang. Als bezoeker moet je bij binnenkomst via een QR-code een negatieve coronatestuitslag kunnen tonen. Dat doe je door een (gratis) sneltest bij je te laten afnemen in een speciaal daarvoor ingerichte teststraat van Testen voor Toegang. De test moet maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd zijn afgenomen.