Uitduel voor PSV Vrouwen

Artikel
Uitduel voor PSV Vrouwen

Het vrouwenteam speelt vrijdagavond het uitduel tegen FC Twente. Eerder dit seizoen toonde PSV Vrouwen zich gelijkwaardig maar werd er nipt verloren. Coach Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting met de titelkandidaat.

Veldspel verzorgen
PSV Vrouwen maakt zich op voor het zware uitduel tegen FC Twente met oud-PSV’ers Kika van Es en Myrthe Moorrees. De teams speelden dit seizoen drie keer tegen elkaar waarbij PSV een maal won en twee maal nipt verloor. Toch bleken de ploegen in het veld gelijkwaardig aan elkaar, dat biedt perspectief. Coach Vuckovic voorspelt, ‘’We kunnen het FC Twente lastig maken wanneer we gefocust en vanuit onze taken spelen. Dat hebben we eerder dit seizoen laten zien en we geloven in onze eigen kracht. Voor ons staat er niets meer op het spel. We richten ons tot de bekerfinale van wedstrijd tot wedstrijd.’’

Vijftal afwezig
PSV Vrouwen mist in de wedstrijdselectie de geblesseerde speelsters Corine Peels, Michelle Hendriks, Kim Mourmans, Vera ten Westeneind en Sofia Nati. Kan PSV Vrouwen vanavond voor een overwinning tegen FC Twente zorgen? De tussenstand is te volgen via de social media kanalen van PSV Vrouwen. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt op sportpark Slangenbeek.