Transfer | Siri Worm volgende aanwinst voor PSV Vrouwen

Artikel
Transfer | Siri Worm volgende aanwinst voor PSV Vrouwen

PSV Vrouwen versterkt de selectie voor komend seizoen met verdediger Siri Worm. De 30-jarige Worm keert na vijf jaar in het buitenland terug naar Nederland. Ze maakt transfervrij de overstap van Eintracht Frankurt.

Ambitie
Worm heeft een tweejarig contact getekend in Eindhoven. De verdediger uit Doetinchem speelde eerder in haar loopbaan voor Tottenham Hotspur, Everton en FC Twente. Daarnaast is ze 41-voudig international van Oranje. “Ik ben blij om terug te keren in Nederland. Ik heb mooie avonturen beleefd in Duitsland en Engeland, maar de ambities van PSV zijn groot en die spreken mij aan. Ik hoop met mijn ervaring van waarde te zijn voor het team en samen goede prestaties neer te zetten. Ik kijk er naar uit om deze zomer te starten in Eindhoven.”

Aanwinsten
Worm is na Inessa Kaagman, Kika van Es, Shanique Dessing, Gwyneth Hendriks, Emmeke Henschen en Chimera Ripa de zevende vrouw die voor PSV kiest. Jong PSV Vrouwen-speelsters Senna Koeleman, Shijona Martina en Janneke Verheijen maken deze zomer vanuit de jeugdopleiding de stap naar het eerste vrouwenelftal.