Topper als sluitstuk van 2019

Artikel
Topper als sluitstuk van 2019

PSV Vrouwen is de eerste competitiehelft als ongeslagen koploper geëindigd door de winst op FC Twente. Als slotakkoord van 2019 wacht een tweeluik met Ajax in de Eredivisie Cup. Bezoek jij aanstaande vrijdag het topduel op de PSV Campus?

Indruk
De ploeg van coach Sander Luiten maakt dit seizoen indruk met een ongeslagen reeks van twaalf duels. Waar het spitsenduo Katja Snoeijs en Joëlle Smits overal faam maakt, waren afgelopen weekend na FC Twente de complimenten voor de verdediging, die onder aanvoering van keepster Elixabete Sarasola knap de nul hield.

Kom jij PSV Vrouwen aanmoedigen tijdens het laatste thuisduel van 2019? PSV Vrouwen speelt aanstaande vrijdag om 19.30 uur tegen Ajax Vrouwen, waarbij het team de bovenste positie verdedigt in de laddercompetitie van de KNVB. Het tweeluik tegen Ajax start met een thuisduel op PSV Campus De Herdgang. Op vrijdag 13 december volgt de return in Amsterdam.

Toegang vanaf € 3,00
Bestel nu je toegangskaarten via PSV Kaartverkoop vanaf € 3,00. PSV Vrouwen Seizoen Club Cardhouders hebben op vertoon van hun seizoenkaart gratis toegang tot het duel in de Eredivisie Cup.

Bestellen