Steun PSV Vrouwen tegen Ajax

Artikel
Steun PSV Vrouwen tegen Ajax

Koploper PSV kan zich opmaken voor een drukke novembermaand met vijf competitieduels. Op vrijdag 16 november staat de kraker tegen nummer twee Ajax op het programma. De online voorverkoop gaat van start.

Toegang vanaf € 3,00
PSV Vrouwen speelt vrijdag 16 november om 19.30 uur het topduel tegen Ajax Vrouwen op sportcomplex De Herdgang. Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen de koploper en aanjager in de Eredivisie Vrouwen. Wil jij komen kijken? De toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,00. Bestel nu online jouw toegangskaarten voor de topper.

Kinderen tot en met 17 jaar € 3,00 per persoon
Volwassenen € 5,00 per persoon
Groepen vanaf vijftien personen € 3,00 per persoon
PSV Vrouwen Seizoen Club Card € 20,00 per stuk

Bestel nu jouw tickets  
Door de verbouwingswerkzaamheden op De Herdgang is de capaciteit vastgesteld voor maximaal 2.000 toeschouwers. Dit aantal werd met de publieke belangstelling bij de afgelopen edities PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen ruim overschreden, wees dus tijdig met bestellen. Er zijn enkel vrije zit- en staanplaatsen op De Herdgang. Wil jij zeker zijn van een plek bij de topper in de Eredivisie Vrouwen?

Bestel hier jouw ticket(s)

Reist jouw vereniging met een touringcar af naar sportcomplex De Herdgang? Meld de supportersbus vooraf aan voor parkeren via psvvrouwen@psv.nl.