Steun PSV Vrouwen in kampioenspoule!

Artikel
Steun PSV Vrouwen in kampioenspoule!

PSV Vrouwen is gestart aan de play-offs om de landstitel in de Eredivisie Vrouwen. Op vrijdag 15 maart wordt het eerste thuisduel tegen ADO Den Haag gespeeld. Kom jij het vrouwenteam aanmoedigen tijdens deze spannende strijd?

Het vrouwenteam gaat de komende maanden op jacht naar de eerste landstitel in de Eredivisie Vrouwen. Na het nipte verlies tegen Ajax staat op vrijdag 15 maart het belangrijke thuisduel gepland tegen ADO Den Haag. De thuiswedstrijden worden om 19.30 uur op sportcomplex De Herdgang gespeeld.

Kan het team tijdens de kampioenspoule rekenen op jouw steun? Bestel hier jouw halve seizoenkaart voor slechts € 10,00 om de vier topduels te bezoeken. Kom jij met jouw voetbalteam of -vereniging kijken? Zorg dan dat je vooraf je toegangskaarten (€ 3,00 p.p.) reserveert, dat kan hier vanaf vijftien personen.

Hoe werkt de kampioenspoule?
Na de reguliere competitie van zestien speelrondes hebben de vijf beste ploegen van de Eredivisie Vrouwen zich geplaatst voor de kampioenspoule. De tot nu toe verzamelde wedstrijdpunten worden gehalveerd waardoor PSV Vrouwen met een kleine voorsprong (+2) is begonnen aan de strijd om het kampioenschap. PSV Vrouwen speelt vier uit- en thuiswedstrijden. De ploeg die na de play-offs de meeste wedstrijdenpunten in totaliteit heeft behaald, kroont zich tot kampioen van Nederland.