Staf PSV Vrouwen compleet

Artikel
Staf PSV Vrouwen compleet

PSV Vrouwen start woensdag 7 juli aan het nieuwe seizoen. De fulltime staf van het vrouwenteam is inmiddels compleet om aan de voorbereiding te starten. Oud-prof Marije Brummel is een nieuw gezicht in de rol van assistent-trainster.

De ingeslagen weg met ambities op nationaal en Europees niveau wordt komend seizoen onder leiding van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers doorgetrokken. Rick de Rooij tekende in januari 2021 voor 2,5 jaar als coach van PSV Vrouwen. De Rooij wordt vanaf dit seizoen geassisteerd door de nieuwe assistent-trainster Marije Brummel. De oud-international speelde in 2012 - 2013 een seizoen voor het PSV/FC Eindhoven en keert nu terug bij het vrouwenteam als staflid. Brummel kent een langdurige profcarrière in binnen- en buitenland bij onder andere FC Twente, Bristol Academy en Sandviken. De 36-jarige is in bezit van de UEFA B en C-licentie en coachte de afgelopen seizoenen al een vrouwenteam in Noorwegen.

Keeperstrainer Damian Ranzijn, sinds 2017 verbonden met het vrouwenteam, verlengde onlangs zijn contact. Dit geldt ook voor Niëlle Gosen, die sinds 2019 – 2020 actief is als Performance Coach bij PSV Vrouwen. In de medische staf is met Mark Stolk een nieuw gezicht als fysiotherapeut aangetrokken. Stolk werkte eerder voor KNGU en TeamNL, waarmee hij aan de Olympische Spelen deelneemt. De staf voor PSV Vrouwen is inmiddels fulltime in dienst om het team optimaal te kunnen begeleiden. Tim Mooren en Sabrina Köllmann zijn eveneens nieuwe gezichten in de betrokken staf. 

Er is afscheid genomen van assistent-trainer Danny Koevermans, teammanager Stefan Vingerhoets en fysiotherapeute Joyce Versteeg. Koevermans blijft als spitsentrainer actief binnen PSV Academy. PSV Vrouwen bedankt eenieder voor de prettige samenwerking en inzet van de afgelopen seizoenen.

Staf PSV Vrouwen 2021-2022
Sandra Doreleijers (manager vrouwenvoetbal), Rick de Rooij (trainer/coach), Marije Brummel (assistent-trainer), Damian Ranzijn (keeperstrainer), Niëlle Gosen (Performance Coach), Mark Stolk (fysiotherapeute), Rolf Timmermans (teamarts), Tim Mooren (teambegeleider), Thijs van Esch (videoanalist), Sabrina Köllmann (management assistent)