Speeldata UEFA Women’s Champions League bekend

Artikel
Speeldata UEFA Women’s Champions League bekend

De speeldata voor de UEFA Women’s Champions League zijn bepaald door de UEFA. In november begint de Europese tournee voor PSV Vrouwen.

Als nummer een van de ranglijst heeft PSV Vrouwen zich direct geplaatst voor het hoofdtoernooi. In de UEFA Women’s Champions League wordt in het hoofdtoernooi direct met een knock-out systeem gewerkt. De ploeg van coach Sander Luiten stroomt in bij de ‘Round of 32’. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op 11 of 12 november en de return staat gepland op 18 of 19 november 2020. De datum van de loting is nog niet bekend. Over de kaartverkoop volgt meer informatie, zodra de Europese wedstrijden en voorwaarden definitief zijn vastgesteld.   

De achtste finales en kwartfinales staan vervolgens in maart 2021 op het programma. In april volgen de halve finales, waarna de finale op 16 mei 2021 in Gotenburg wordt gespeeld. 

Door de afronding van het Europese seizoen 2019 – 2020 in augustus zijn er op de speelkalender diverse verschuivingen ontstaan. De vastgestelde finales van UEFA Women’s Champions League, waaronder de editie van 2023 in het Philips Stadion in Eindhoven, blijven ongewijzigd.