Samenstelling staf PSV Vrouwen bekend

Artikel
Samenstelling staf PSV Vrouwen bekend

De samenstelling voor de staf van PSV Vrouwen voor aankomend seizoen is bekend. Sander Luiten start in zijn nieuwe rol als coach. Sandra Doreleijers treedt in haar rol als manager vrouwenvoetbal en diverse stafleden hebben verlengd.

De staf voor PSV Vrouwen is vastgelegd en tijdens de kennismakingsbijeenkomst aan de nieuwe spelersgroep gepresenteerd. Sander Luiten is aangesteld als nieuwe coach van het vrouwenteam. Met de contractverlenging van Sandra Doreleijers, Ovidiu Stinga en Damian Ranzijn is de staf van PSV Vrouwen nagenoeg rond. Doreleijers start daarbij in een nieuwe functie als manager vrouwenvoetbal binnen de organisatie.

Sandra Doreleijers zet haar handtekening onder een nieuw contract bij PSV Vrouwen | © Photo-Prestige Sandra Doreleijers zet haar handtekening onder een nieuw contract bij PSV Vrouwen | © Photo-Prestige

De onderstaande stafleden zullen in het seizoen 2018 - 2019 werkzaam zijn rondom het vrouwenteam. Aan de rol van Angela Christ wordt op korte termijn invulling gegeven, mogelijk wordt er tevens nog een assistent aan de staf toegevoegd.

Sandra Doreleijers Manager vrouwenvoetbal
Sander Luiten Coach / trainer
Ovidiu Stinga Assistent trainer
Damian Ranzijn Keeperstrainer
Harry Raaijmakers Fysieke trainer / 2CRE8
Nick Dontje Bewegingswetenschapper
Renee Harkx Fysiotherapeute
Suzanne Huurman Teamarts
Stephan Wijlaars Videoanalist
Stefan Vingerhoets Teammanager
Kim van Lokven Pers, communicatie & commercie