Routinier Coolen gaat voor tien seizoenen

Artikel
Routinier Coolen gaat voor tien seizoenen

Speelster Nadia Coolen heeft haar contract met twee seizoenen verlengd. Dit nieuws is tijdens de laatste dag van het Spaanse trainingskamp van PSV Vrouwen op ludieke wijze bekend gemaakt. De PSV’er speelt sinds de oprichting voor het vrouwenteam.

De 25-jarige speelster uit Sittard heeft in het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers in Spanje een nieuw contract ondertekend. De rappe speelster is gedurende haar loopbaan bij PSV Vrouwen getransformeerd van buitenspeelster tot rechtsback en is een vaste waarde in de verdediging van het team van coach Sander Luiten.

All-time topscorer
Dankzij haar verleden in de aanvalshoede draagt Coolen sinds januari 2019 de titel all-time topscorer bij PSV Vrouwen met 43 goals in het rood-wit. De teamspeler staat tevens tweede op de lijst met meest gespeelde duels voor de club achter Jeslynn Kuijpers en werkt voor de maatschappelijke projecten van de club via de PSV Foundation. Coolen blijft dankzij haar contractverlenging verenigd met aanvoerder Kuijpers, die onlangs ook haar contract heeft verlengd. Het tweetal is sinds de oprichting in 2012 actief bij PSV Vrouwen en gaat gezamenlijk voor de tien seizoenen in Eindhoven.