PSV Vrouwen wil rug rechten in eigen huis

Artikel
PSV Vrouwen wil rug rechten in eigen huis

Een week geleden verspeelde PSV Vrouwen de voorsprong in het thuisduel tegen ADO Den Haag en werd de zegereeks doorbroken met een gelijkspel. De ploeg is tegen Excelsior Barendrecht vastberaden om de draad weer op te pakken.

‘’Tegen ADO haalden te veel speelsters hun niveau niet. En dan leid je zomaar puntverlies. Excelsior Barendrecht zal ook punten willen halen en dus zullen we snel moeten leren van onze fouten om het in deze wedstrijd weer beter te doen’’, aldus hoofdtrainer Sander Luiten na afloop van het duel tegen ADO Den Haag.

Koploper
PSV Vrouwen start als koploper aan speelronde 5. Na drie zeges en een gelijkspel staat de teller op tien punten uit de eerste vier duels. Tegenstander Excelsior Barendrecht behaalde hierin twee punten door gelijke spelen tegen VV Alkmaar (3-3) en ADO Den Haag (0-0), verloren werd er van FC Twente (4-0) en SC Heerenveen (0-2).

Ben jij aanwezig?
De wedstrijd op PSV Campus De Herdgang start om 19.30 uur. Wil jij de wedstrijd bijwonen? Dan kan je zowel online als aan het verkooploket je kaarten kopen. Daarnaast kun je PSV Vrouwen – Excelsior Barendrecht ook volgen via de social media-kanalen.