PSV Vrouwen wil ongeslagen reeks voortzetten

Artikel
PSV Vrouwen wil ongeslagen reeks voortzetten

Na de dubbele confrontatie met FC Twente in de Eredivisie Cup keert dit weekend de Eredivisie Vrouwen weer terug op PSV Campus De Herdgang. De ploeg van Sander Luiten speelt de thuiswedstrijd tegen VV Alkmaar.

Reeks
PSV Vrouwen is dit seizoen nog ongeslagen in de competitie en wilt deze reeks graag voortzetten tegen de Alkmaarders. Een van de speelsters in vorm is Katja Snoeijs. De spits maakte dit seizoen al 9 goals en is opgeroepen voor de Oranje Leeuwinnen. Zondag speelt ze tegen haar oude ploeg. Daar werd ze twee keer op rij topscorer van de Eredivisie Vrouwen.

Programma
In november speelt PSV Vrouwen drie duels. Aanstaande zondag opent het de maand tegen VV Alkmaar, waarna op de 17e het thuisduel volgt tegen SC Heerenveen en november wordt afgesloten met een uitduel bij PEC Zwolle op vrijdag 22 november.

Tickets
Wil jij PSV Vrouwen live in actie zien? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tegen VV Alkmaar. De aftrap is om 14.30 uur op PSV Campus De Herdgang. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen kijken, dan kan je de wedstrijd volgen via de social media kanalen.

Bestel je tickets!