PSV Vrouwen voetbalt tegen Heerenveen, tickets verkrijgbaar

Artikel
PSV Vrouwen voetbalt tegen Heerenveen, tickets verkrijgbaar

Het vrouwenteam speelt vrijdagavond om 19.30 uur het thuisduel tegen sc Heerenveen op PSV Campus De Herdgang. De wedstrijd werd eerder verzet van zondag 10 oktober naar vrijdag 8 oktober in verband met de Eindhoven Marathon en bereikbaarheid van het complex.

PSV Vrouwen is inmiddels vier duels onderweg in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen met wisselend resultaat. Van koploper PEC Zwolle en FC Twente werd in eigen huis gewonnen, er werd gelijkgespeeld tegen Excelsior en verloren van ADO Den Haag. Het team van coach Rick de Rooij richt zich nu op de ontmoeting met de Friezinnen, de nieuwe club van middenvelder Dana Foederer en een team dat verzorgd voetbal wil spelen aldus de trainer. De ploegen stonden voor het laatst tegenover elkaar in december 2020, het competitieduel werd door PSV met 2-0 gewonnen. PSV Vrouwen mist Laura Strik tegen haar voormalige club en de huidige nummer zes op de ranglijst. Ook Caroline Rask ontbreekt nog in de wedstrijdselectie wegens een blessure.

Livestream, tickets te koop
De toegangskaarten voor het duel zijn vanaf 18.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van het sportcomplex voor € 5,00 per stuk. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt op PSV Campus De Herdgang. De wedstrijd PSV Vrouwen - sc Heerenveen Vrouwen is voor supporters ook live te volgen via PSV YouTube.

In de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is per speelronde één wedstrijd live op ESPN met een samenvatting in NOS Studio Sport. Voor de overige duels heeft de thuisploeg de mogelijkheid om een livestream te realiseren. Dit is dus per club en wedstrijd verschillend.