PSV Vrouwen versterkt zich met international

Artikel
PSV Vrouwen versterkt zich met international

Vanity Lewerissa speelt komend seizoen voor PSV Vrouwen. De 5-voudig international van de Oranje vrouwen komt over van Standard Luik, waarmee de 24-jarige Maastrichtse afgelopen seizoen kampioen van de BeNe League werd.

WK-ganger
PSV Vrouwen haalt met Vanity Lewerissa opnieuw een oranje-international binnen. Eerder versterkte het team van coach Nebojsa Vuckovic zich ook al met Kim Mourmans, die vorig seizoen nog samenspeelde met Lewerissa bij Standard Luik. De nieuwste aanwinst van PSV Vrouwen maakte in maart van dit jaar haar debuut voor het Nederlandse team tegen Finland (0-0). Net als Angela Christ en Maran van Erp maakte ze bovendien deel uit van de selectie voor het WK in Canada.

Trotse PSV’er
In het bijzijn van haar ouders ondertekende Lewerissa donderdag het contract bij haar nieuwe club. “Van de clubs waaruit ik kon kiezen, gaf PSV mij het beste gevoel”, vertelde een trotse Lewerissa. De international is vastbesloten om met PSV successen te boeken. “In de afgelopen jaren bij Standard Luik heb ik steeds meegespeeld om het kampioenschap. Ik ben vastberaden om dat hier ook te doen.” Coach Nebojsa Vuckovic hoorde de eerste woorden van zijn nieuwe aanvalsleidster met tevredenheid aan. Lewerissa gaat bij PSV Vrouwen spelen met rugnummer 11.