PSV Vrouwen verspeelt wederom punten

Artikel
PSV Vrouwen verspeelt wederom punten

Het team van Nebojsa Vuckovic boekte vrijdagavond het derde gelijkspel op rij. Het team kwam tegen Achilles’29 niet verder dan een gelijkspel (1-1). PSV Vrouwen bezet desondanks de tweede plek in de Eredivisie Vrouwen.

Eerste doelpunt DeCesare
PSV Vrouwen schoot uit de startblokken op sportpark Heikant. Nieuwkomer Kim DeCesare gaf direct haar visitekaartje af door op snelheid de verdediging van Achilles’29 te kloppen en koelbloedig af te ronden. Binnen een minuut stond de stand 0-1 voor PSV Vrouwen. PSV Vrouwen creëerde daarna meerdere scoringskansen maar kon keepster Jade Adan niet verrassen. De ruststand bleef 0-1.

Derde gelijkspel op rij
Na rust stelde Achilles’29 orde op zaken door via Bonita Theunissen de gelijkmaker in de verre hoek achter keepster Angela Christ te werken. PSV Vrouwen drong aan op een winnend doelpunt maar ook met de ingebrachte topscoorder Vanessa Susanna in het veld kwam het team niet meer tot scoren. De eindstand werd 1-1 waarmee PSV Vrouwen voor de derde keer op rij een gelijkspel boekt in de Eredivisie Vrouwen.

Opstelling: Christ, Sanders (’57 Erman), Mourmans, Rácz, v Schijndel (’73 Susanna), vd Wetering, Yüceil, Kuijpers, Koopmans, DeCesare, Lewerissa