PSV Vrouwen start tweede seizoenshelft in Eindhoven

Artikel
PSV Vrouwen start tweede seizoenshelft in Eindhoven

PSV Vrouwen start het jaar 2022 met een thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. Het duel wordt live gestreamd via het YouTube-kanaal van PSV.

Na de winterstop en het trainingskamp in Spanje richt PSV Vrouwen zich op de tweede seizoenshelft in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De ploeg van Rick de Rooij bezet momenteel de derde plek met 23 punten. Met een ongeslagen status in eigen huis blijven de Eindhovenaren in het spoor van FC Twente (24 punten) en AFC Ajax (25 punten). Tegenstander Excelsior staat met zes punten op een negende plek. Toch zal het niet makkelijk worden. Het uitduel in Rotterdam eindigde in een teleurstellend gelijkspel voor PSV: 3-3.

Rick de Rooij

''Er is scherp getraind met focus op ons veldspel. Ik verwacht als ik naar ons spel op de training en tijdens het oefenduel in Spanje kijk, dat we dominant kunnen zijn tegen Excelsior. Ook rekening houdend met de gevaarlijke counter van Excelsior. Ik verwacht dat we met veel energie gaan spelen en hopelijk veel kansen creëren.''

Selectie
De Rooij mist vrijdagavond in ieder geval Laura Strik, Julie Biesmans, Daniëlle de Jong en Mandy van den Berg. Melanie Bross zit haar schorsing uit vanwege haar rode kaart tegen ADO Den Haag.

Volg PSV Vrouwen live

De wedstrijd PSV Vrouwen – Excelsior Rotterdam start om 19.30 uur. De thuiswedstrijd is live te zien via het YouTube-kanaal van PSV. Er volgen daarnaast ook updates via de social media kanalen van PSV Vrouwen.