PSV Vrouwen speelt teleurstellend gelijk

Artikel
PSV Vrouwen speelt teleurstellend gelijk

PSV Vrouwen is het seizoen in eigen huis gestart met een gelijkspel tegen sc Heerenveen (1-1). Susanna bracht de thuisploeg in de tweede helft op gelijke hoogte na een teleurstellende eerste helft.

Domper voor rust
Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen kreeg het publiek een wisselende eerste helft te zien. Er werd veel strijd geleverd op het middenveld waarbij PSV veelvuldig op de helft van de Friese ploeg verscheen maar niet tot uitgespeelde kansen leek te komen. Uitploeg sc Heerenveen verschafte zich een goede uitgangspositie door op slag van rust de 0-1 binnen te schieten via Van den Heuvel.

Scherp uit de kleedkamer
Na rust stelde PSV Vrouwen meteen orde op zaken door via Susanna binnen een minuut de gelijkmaker binnen te schieten. Yüceil kreeg op aangeven van Lewerissa vervolgens dé kans op de gelijkmaker maar joeg de bal rakelings over. Lewerissa zelf raakte kort daarna de lat. Het team speelde de tweede helft met meer passie en voerde de druk op maar kwam niet meer tot scoren. De eerste wedstrijd voor het thuispubliek eindigde daarmee in een gelijkspel (1-1).

Opstelling: Tijm, Sanders, Nouwen, Rácz, Erman, Kuijpers, Van de Wetering (’49 Lewerissa), Van Schijndel (’65 Koopmans), Coolen, Yüceil, Susanna.