PSV Vrouwen sluit 2020 af tegen sc Heerenveen

Artikel
PSV Vrouwen sluit 2020 af tegen sc Heerenveen

Na de UEFA Women’s Champions League-wedstrijden tegen FC Barcelona gaat het vizier van PSV Vrouwen terug naar de competitie. Het team speelt aanstaande zondag om 14.30 uur tegen sc Heerenveen op PSV Campus De Herdgang.

Het team van interim coach Rick de Rooij bereidt zich voor op haar laatste wedstrijd van 2020. Na een leerzaam Europees debuut ligt de focus op het thuisduel tegen sc Heerenveen. In Heerenveen werd eerder dit seizoen met 1-2 gewonnen dankzij goals van Nouwen en Smits. De Rooij blikt vooruit op de ontmoeting met de Friezen, ‘’Als team zijn we sterker geworden van de afgelopen wedstrijden op dit podium. We hebben hier veel geleerd en nemen deze ervaringen mee in onze ontwikkeling. De knop is in Nederland weer snel omgezet naar de focus op het duel met sc Heerenveen. We willen zondag in eigen huis voor een goed resultaat gaan in de competitie.’’

Live via Youtube
De wedstrijd PSV – sc Heerenveen Vrouwen is live te volgen via het YouTube-kanaal van PSV. Bekijk hier vanaf 14.30 uur het competitieduel in de Vrouwen Eredivisie.