PSV Vrouwen reist af naar Zwolle

Artikel
PSV Vrouwen reist af naar Zwolle

PSV Vrouwen, momenteel vierde op de ranglijst van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, reist zondag af naar Overijssel voor het uitduel met PEC Zwolle. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN.

Opnieuw een zege?
Na een wedstrijdvrije speelronde richt PSV Vrouwen zich op het tweede competitieblok. Het vrouwenteam speelt zondagmiddag tegen PEC Zwolle, de eerste ontmoeting werd door PSV Vrouwen met 3-0 gewonnen met goals van Brugts, van Lunteren en Snellenberg. Het team van coach Rick de Rooij heeft dit seizoen nog niet de volle winst behaald in een uitwedstrijd maar kan bij een goed resultaat weer aanhaken bij de bovenste ploegen. De Rooij mist in ieder geval Strik, Jean, Biesmans en Snellenberg in zijn selectie wegens blessures. Rodriquez is geschorst na haar rode kaart tegen Ajax. Caroline Rask keert daarentegen terug in de ploeg, na eerder minuten te hebben gemaakt bij Jong PSV Vrouwen. Ook zijn talenten Janneke Verheijen en Senna Koeleman toegevoegd aan de wedstrijdselectie.

Volg PSV Vrouwen live
De wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – PSV Vrouwen wordt zondag om 12.15 uur op het open kanaal van ESPN uitgezonden. Er volgen tevens updates via de social media kanalen van PSV Vrouwen. De wedstrijden worden in ieder geval drie weken zonder publiek op de tribunes gespeeld.