PSV Vrouwen reist af naar Grolsch Veste

Artikel
PSV Vrouwen reist af naar Grolsch Veste

Het team van coach Rick de Rooij speelt zaterdagmiddag het topduel tegen koploper FC Twente in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. PSV Vrouwen kan een rol in de titelontknoping spelen met de laatste twee competitieduels in zicht.

PSV Vrouwen won eerder dit seizoen in eigen huis van FC Twente en verloor twee maal in de competitie buitenshuis tegen de Tukkers. FC Twente verdedigt als koploper een voorsprong van drie punten op de nummer twee Ajax. PSV Vrouwen speelt als nummer drie tegen FC Twente in de Grolsch Veste. Feyenoord neemt het als nummer vier op tegen Ajax in De Kuip, waar een bezoekersrecord voor de competitie in de maak is. Het belooft zaterdag een enerverende voetbalmiddag te worden, waarvan PSV Vrouwen live te volgen is op ESPN.

Coach Rick de Rooij verwacht een aantrekkelijk duel in Enschede: “Wij hebben een goede voorbereiding gedraaid en kijken uit naar zaterdag. Het wordt een wedstrijd met spanning en strijd, in een mooie ambiance, die bepalend is voor de titelontknoping.” De Rooij kan in ieder geval geen beroep doen op de langdurig geblesseerde Maxime Snellenberg.

Via de socials @psvvrouwen wordt verslag gedaan van de tussenstand tijdens het laatste uitduel van de competitie. PSV Vrouwen sluit volgende week vrijdag 20 mei de competitie in eigen huis af tegen Excelsior. Daarna volgt nog het mini-toernooi om de Eredivisie Cup.