PSV Vrouwen reist af naar Alkmaar

Artikel
PSV Vrouwen reist af naar Alkmaar

Voor PSV Vrouwen start het tweede blok van de reguliere competitie tegen VV Alkmaar. De eerste ontmoeting werd in eigen huis met 5-1 gewonnen door de ploeg van coach Sander Luiten. Luiten blikt vooruit op de uitwedstrijd.

Ondanks de nederlaag tegen FC Twente (2-3) blijft PSV Vrouwen de tweede plek in de Vrouwen Eredivisie bezetten. De eerste helft van de reguliere competitie is afgerond en vrijdag start PSV Vrouwen aan de returns. Het team maakt zich op voor het uitduel tegen VV Alkmaar. Coach Luiten is realistisch over zijn ploeg. ‘’We zijn ons als team bewust van onze verbeterpunten. Daar ligt in trainingen en de voorbereiding onze focus op en werken we hard aan. We zijn gebrand om in Alkmaar een goed resultaat neer te zetten.’’ PSV Vrouwen mist in ieder geval de geblesseerde Laura Strik en Anika Rodriguez. Cecilia Santiago staat inmiddels weer op het trainingsveld met de groep.

Volg VV Alkmaar - PSV
Via het YouTube-kanaal van VV Alkmaar is de wedstrijd live te volgen voor de supporters. Ook via de socials van PSV Vrouwen worden updates gegeven over de tussenstand in Alkmaar.