PSV Vrouwen loot Ajax Vrouwen in TOTO KNVB Beker

Artikel
PSV Vrouwen loot Ajax Vrouwen in TOTO KNVB Beker

In de halve finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen is PSV Vrouwen middels de loting gekoppeld aan Ajax Vrouwen. De strijd om een finaleplek in het landelijke bekertoernooi wordt gepland in het weekend van 16, 17, 18 april.

PSV Vrouwen strijdt momenteel nog voor drie prijzen in de competitie, beker en Eredivisie Cup. Na de kwartfinale tegen PEC Zwolle (3-0) treft de ploeg van coach Rick de Rooij tegenstander Ajax. De halve finale in het bekertoernooi wordt op PSV Campus De Herdgang gespeeld. De andere halve finale is FC Twente Vrouwen – ADO Den Haag Vrouwen.

PSV Vrouwen reikte eerder in 2014, 2017 en 2018 tot de bekerfinale, waarin Ajax de tegenstander was in de eindstrijd. De veertigste editie van de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 5 juni in het Yanmar Stadion in Almere.

Het Yanmar Stadion biedt plaats aan 4.501 toeschouwers. Of er bij de bekerfinale daadwerkelijk (beperkt) publiek in het stadion aanwezig zal zijn, hangt af van de maatregelen van de overheid.