PSV Vrouwen klaar voor cruciale week

Artikel
PSV Vrouwen klaar voor cruciale week

PSV Vrouwen start vandaag aan de beslissende fase van de Eredivisie Vrouwen. Op een sfeervolle Herdgang wordt het startsein gegeven voor de laatste reeks met het topduel tegen Ajax Vrouwen. Kom jij het team aanmoedigen?

Voor PSV Vrouwen breken twee cruciale weken aan in de Eredivisie Vrouwen. De Eindhovense ploeg strijdt met FC Twente en Ajax om de koppositie in de kampioenspoule. Met een zege op laatstgenoemde concurrent kan de ploeg vanavond uitstekende zaken doen. ‘’We hebben het hele jaar samen hard gewerkt", aldus coach Sander Luiten. "Het is mooi om nu op deze positie te staan. We hebben een lange competitievrije periode gehad van vier weken en kijken er naar uit om de komende wedstrijden te spelen, om te starten met het thuisduel tegen Ajax. Het team heeft er veel zin in.’’ 

Kaartverkoop op Herdgang
De coach beschikt voor een fitte wedstrijdselectie, buiten de langdurig geblesseerden. Voor het topaffiche zijn tweederde van de beschikbare toegangskaarten in de voorverkoop afgenomen. De overige 500 toegangskaarten (€ 3,00 of € 5,00) worden vanavond vanaf 18.00 uur aan het verkooploket op De Herdgang verkocht, wees op tijd want op = op. Naar verwachting gaat PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen in een uitverkocht huis gespeeld worden. Het publiek wordt geadviseerd rekening te houden met parkeerdrukte rondom het sportcomplex.