PSV Vrouwen in strijd om plek drie

Artikel
PSV Vrouwen in strijd om plek drie

Waar de mannen voor het topduel afreizen naar Rotterdam, speelt het team van coach Rick de Rooij zondagmiddag in eigen huis tegen Feyenoord Vrouwen. PSV Vrouwen trapt om 12.15 uur af in de strijd om plek drie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en een plek in de Eredivisie Cup.

PSV Vrouwen staat momenteel op de derde plek van de ranglijst, na FC Twente en Ajax die nog om de titel strijden. Het team verstevigde afgelopen week haar positie met winst op PEC Zwolle dankzij twee goals van Melanie Bross. Feyenoord Vrouwen staat op vier punten achterstand van de Eindhovense ploeg en verloor afgelopen week van ADO Den Haag. De teams stonden hielden elkaar tot nu toe in evenwicht in de competitie, beide ploegen wonnen een keer. In de KNVB Beker won PSV in de kwartfinale in eigen huis overtuigend met 4-0 van Feyenoord, dat zich dit seizoen als nieuwe aanwinst voor de Eredivisie Vrouwen liet gelden.

Leuke wedstrijd voor publiek  
Coach De Rooij verwacht zondag een leuke wedstrijd in eigen huis. “Ik verwacht twee ploegen die willen winnen en vol voor de winst gaan spelen. Feyenoord zal gebrand zijn. PSV wil de derde plek behouden en strijden voor een plek in de Eredivisie Cup. Het gaat voor het publiek een mooie wedstrijd worden, waar PSV zich wil laten zien.” Maxime Snellenberg zal in ieder geval ontbreken bij PSV Vrouwen wegens een langdurige blessure.

Springkussen en korting  
In de meivakantie zijn er extra activiteiten rondom de wedstrijden van PSV Vrouwen en Jong PSV. Aanstaande zondag is PSV Campus De Herdgang vanaf 10.45 uur geopend. Er is een springkussen voor de jongste fans, leden van de FANclub lopen mee in de line-up en er zijn gratis handtekeningkaarten voor iedereen. Kom jij kijken? Er zijn nog tickets met korting voor € 2,50 verkrijgbaar voor PSV Vrouwen - Feyenoord Vrouwen.  

koop nu je tickets