Profcontract | Talent Fleur Stoit tekent eerste verbintenis

Artikel
Profcontract | Talent Fleur Stoit tekent eerste verbintenis

Fleur Stoit van Jong PSV Vrouwen is beloond met haar eerste contract bij de hoofdmacht. De aanvalster uit eigen jeugd tekent tot 2025 bij PSV Vrouwen. Stoit is tevens jeugdinternational van Oranje O19.

Fleur Stoit heeft in het Philips Stadion in het bijzijn van familie, management en manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers haar eerste contract getekend . De 19-jarige spits wordt daarmee beloond voor haar sterke ontwikkeling. Stoit, afkomstig uit Leerdam, speelt sinds 2020 bij PSV waar ze een vaste waarde vormt in de voorhoede van het beloftenteam van coach Mark den Brok. Onlangs scoorde ze haar eerste treffer voor PSV Vrouwen tegen Excelsior. 

Doorgroeien
Fleur, wiens snelheid en scorend vermogen haar belangrijkste wapens vormen, vertelt glunderend over haar moment, “Ik ben echt trots om mijn eerste contract hier te tekenen, na mijn hele opleidingstraject hier te hebben doorlopen. Ik voel me thuis bij PSV. Ik praat veel met Siri & Joëlle, van wie ik kan leren in mijn ontwikkeling. De eerste goal is gemaakt. De komende jaren wil ik nog veel goals in het PSV-shirt scoren en belangrijk zijn voor het team!”