Oud-PSV'er staat voor mijlpaal in Philips Stadion

Artikel
Oud-PSV'er staat voor mijlpaal in Philips Stadion

Het EK-kwalificatieduel Nederland - Rusland krijgt voor Daniëlle van de Donk een bijzonder tintje. Voor de oud-PSV’er lonkt de grens van honderd interland. Kom jij dinsdag kijken in het Philips Stadion?

Het Nederlands elftal speelt dinsdag een kwalificatiewedstrijd in het Philips Stadion. De Valkenswaardse Daniëlle van de Donk die drie seizoenen in Eindhoven speelde kan daar haar honderdste interland gaan spelen. Wanneer ze dinsdag aan de aftrap verschijnt, zal Van de Donk vooraf aan de wedstijd door de KNVB worden gehuldigd voor deze mijlpaal. Ook krijgt ze een feestelijk eerbetoon van de supporters in de tiende minuut. Naast Van de Donk zitten PSV'ers Aniek Nouwen en Katja Snoeijs bij de selectie.  

Bezoek jij Nederland - Rusland?
De afgelopen wedstrijden van de vrouwen in het Philips Stadion waren goed voor een nieuw bezoekersrecord voor het Nederlandse vrouwenvoetbal. Ondanks de doordeweekse speeldag van Oranje, waarop de KNVB geen invloed kon had, is de teller inmiddels de 22.000 afgenomen tickets gepasseerd. Kom jij kijken? Via onsoranje.nl/tickets kunnen nog kaarten voor het treffen met de Russische ploeg worden aangeschaft. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 16.00 uur geopend.