OranjeLeeuwinnen spelen uitzwaaiduel in Eindhoven

Artikel
OranjeLeeuwinnen spelen uitzwaaiduel in Eindhoven

Het Nederlands vrouwenelftal speelt haar laatste oefeninterland voor het WK in het Philips Stadion. op zaterdag 1 juni ontvangen de OranjeLeeuwinnen mede WK-ganger Australië. Voor beide landen is het de laatste testcase voordat ze afreizen naar het WK in Frankrijk.

Nederland keert hiermee terug naar het stadion waar op 6 april 2018 een nieuw bezoekersrecord werd gevestigd: iets meer dan 30.000 toeschouwers kwamen destijds af op het WK-kwalificatieduel met Noord-Ierland (7-0). Niet eerder kwamen er in Nederland zoveel mensen af op een vrouwenvoetbalwedstrijd.

Tickets via OnsOranje
De wedstrijd tegen de Australische vrouwen begint om 18.15 uur en kaarten voor dit duel zijn verkrijgbaar via OnsOranje. Voor houders van een Oranje ClubCard start de kaartverkoop voor de ontmoeting met Australië op donderdag 11 april om 12.00 uur. De vrije verkoop begint maandag 15 april om 12.00 uur.

Op het wereldkampioenschap - van 7 juni tot en met 7 juli in Frankrijk - treffen de Oranjevrouwen achtereenvolgens Nieuw-Zeeland (dinsdag 11 juni, 15.00 uur), Kameroen (zaterdag 15 juni, 15.00 uur) en Canada (donderdag 20 juni, 18.00 uur).