Opgeroepen internationals PSV Vrouwen

Artikel
Opgeroepen internationals PSV Vrouwen

Voor PSV Vrouwen breekt vanaf maandag 22 november de interlandperiode aan. Janou Levels en Sari van Veenendaal zijn opgeroepen voor Oranje. Daarnaast vliegen er twaalf speelsters uit.

Bondscoach Mark Parsons heeft voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië (26 nov.) en de oefenwedstrijd tegen Japan (29 nov.) 23 speelsters opgeroepen. Sari van Veenendaal en Janou Levels zijn geselecteerd. Voor Levels is het de tweede uitnodiging op rij en een nieuwe kans om haar debuut voor Oranje te maken. Julie Biesmans meldt zich bij Red Flames voor WK-kwalificatieduels met Armenië en Polen. Anika Rodriquez reist af naar Mexico voor een vriendschappelijk tweeluik van het A-elftal tegen Canada.

Voor Jong Oranje is Esmee Brugts opgeroepen door bondscoach Stefan Hoogsteder. De talentvolle middenvelder meldt zich als jongste speelster voor oefenduels tegen Jong België en Jong Portugal. Bij Oranje O19 is PSV hofleverancier met zes speelsters van Jong PSV Vrouwen, de koploper in de beloftencompetitie. Zera Hulswit, Senna Koeleman, Lena Mahieu, Shijona Martina, Fleur Stoit en Dieke van Straten zijn opgeroepen voor oefenduels tegen Noorwegen O19 en Engeland O19 in Portugal. Femke Bastiaen meldt zich bij België O23, voor oefenduels tegen Noorwegen en Nederland waar ze PSV’er Brugts treft.