Opgeroepen internationals PSV Vrouwen

Artikel
Opgeroepen internationals PSV Vrouwen

PSV Vrouwen speelt aankomende vrijdag het competitieduel tegen VV Alkmaar. Na het weekend volgt de interlandperiode voor vier PSV’ers waarin ze de laatste EK-kwalificatieduels afronden. Van Veenendaal, Smits, Nouwen en Biesmans zijn opgeroepen.

Bondscoach Sarina Wiegman heeft 23 speelsters opgenomen in de selectie voor de oefeninterland van de OranjeLeeuwinnen tegen ‘Team USA’ op vrijdag 27 november om 18.35 uur. Op dinsdag 1 december om 18.30 uur volgt het laatste EK-kwalificatieduel tegen Kosovo. Nederland stelde vorige maand reeds een startbewijs voor het EK van 2022 al veilig. Het drietal PSV'ers meldt zich maandag bij de KNVB in Zeist.

Voor de Belgische Red Flames is verdediger Julie Biesmans geselecteerd. Biesmans, inmiddels goed voor 75 interlands voor België, strijdt voor rechtstreekse plaatsing voor het EK 2022 in het laatste kwalificatieduel tegen Zwitserland. Het beslissende thuisduel tussen de nummer één en twee in poule H wordt op dinsdag 1 december om 20.00 uur in Leuven gespeeld.