Nieuws | PSV Vrouwen versterkt zich met Pechersky

Artikel
Nieuws | PSV Vrouwen versterkt zich met Pechersky

De Canadese aanvaller Lisa Pechersky is per direct aangesloten bij PSV Vrouwen. Na een stageperiode is Pechersky definitief vastgelegd tot medio 2024. De speelster reist vandaag met de selectie af voor het trainingskamp in Spanje.

Lisa Pechersky komt transfervrij over van KIF Örebro, waarmee ze afgelopen jaar in de Zweedse competitie speelde. De 24-jarige aanvaller, die op de flanken uit de voeten kan, is de eerste Canadese speelster ooit voor PSV Vrouwen. Pechersky trainde afgelopen week op stage bij PSV Campus De Herdgang en maakte een goede indruk tijdens het gewonnen oefenduel tegen Zulte Waregem. In het bijzijn van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers tekende Pechersky haar contract bij PSV Vrouwen, voorafgaand aan het vertrek op trainingskamp.

Pechersky gaat spelen met rugnummer zestien en kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging, “Ik heb afgelopen week een goede indruk van PSV gekregen, ook van de grootte en historie van de club. Ik ben erg verheugd om hier onderdeel van te worden. Mijn doel is om een belangrijke bijdrage aan het team en onze sportieve prestaties te leveren.”