Laatste thuisduel 2018 voor PSV Vrouwen

Artikel
Laatste thuisduel 2018 voor PSV Vrouwen

PSV Vrouwen ontvangt vrijdag sc Heerenveen op De Herdgang. Het is de derde wedstrijd in een week tijd en de laatste thuiswedstrijd van het jaar. Kom jij de koploper aanmoedigen?

Ongeslagen reeks
Het team van coach Sander Luiten is al negen wedstrijden ongeslagen in de Eredivisie Vrouwen. PSV Vrouwen boekte afgelopen dinsdag een soevereine overwinning (0-3) op VV Alkmaar, met doelpunten van Snoeijs (2x) en Raaijmakers en de eerste competitieminuten voor Cuschieri. PSV Vrouwen speelt vrijdagavond om 19.30 uur tegen sc Heerenveen. Coach Luiten blikt vooruit op het derde duel in een week tijd. ‘’Ik kijk tevreden terug op de midweekse overwinning in Alkmaar, het team is fit uit de wedstrijd gekomen. Ook tegen sc Heerenveen willen we voor de winst gaan spelen. Het is de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft. Hopelijk komt veel publiek ons aanmoedigen om de drie punten in Eindhoven te houden.’’  

Bezoek PSV Vrouwen - sc Heerenveen Vrouwen!
De toegangskaarten voor het duel zijn voor € 3,00 of € 5,00 verkrijgbaar aan het verkooploket van De Herdgang. Het loket is vanaf 18.30 uur geopend. Er worden handtekeningkaarten uitgedeeld. Na afloop van het duel kunnen supporters handtekeningen en foto’s met de speelsters scoren.